## Comment on Basics on Options Shorting/Writing

34 lacksss !!!!!!!!!

Are you sure ?????

Sorry venu as i mentioned already in my previous post I’m going to write 6600pe which is currently @ Rs. 6, so accordingly 6×75= Rs. 450 for buying 1 lot,

450×5 or 7 not sure ie. In this case if 5 times then

450×5= Rs. 2250/lot

So for 100 it’s

2250×100= Rs. 225000 required ðŸ™‚

*i may be wrong so please someone through some lights on it

Thanks in advance